aBázis KAPCSOLAT BLOG CSAPAT ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA
EDZÉSEINK
AKCIÓK/HÍREK GYIK

Blog

Üdvözlünk aBázis blogján!

index

Ezért válaszd aBázist

aBázis blog 12 Jan 09, 2020


Ha megvan az elhatározás, hogy elkezdj edzeni, akkor már fél sikert értél el. A neheze viszont ez után jön. A céljaidhoz kulcsfontosságú, hogy olyan helyett válassz, ahol hatékonyan tudsz edzeni, olyat ami a Te személyes igényeidnek maximálisan megfelel. Ehhez rengeteg információt találsz az adott termekről: hogy néznek ki, milyen a felszereltségük, az árak, az edzések, az edzők stb. De ami emellett fontos, és számításba érdemes venni, az azok véleménye akik már több éve oda járnak. Zsuzsi és Szilvi már több éve járnak aBázisra. Arról kérdeztük őket, hogy miért fontos nekik az edzés, miért kezdtek el edzeni, és miért pont aBázist választották?

Mióta jártok ide személyi edzésre?

Szilvi: Már több mint két éve járok ide.

Szilvi

Zsuzsi: Már lassan 3 éve járok le aBázisra, de 2018 nyárán kezdem el egyénileg, személyi edzésre járni Gáborhoz

Miért kezdtétek el ezt a mozgás formát, mi volt a motiváció?

Szilvi: Egyrészt hogy ne unatkozzak míg a gyerek edzésen van, másrészt mert jobban érzem magam ha rendszeresen sportolok és tudom, hogy hozzátartozik az egészséges életmódhoz. Így szerencsésen találkozott ez a két dolog.
Zsuzsi: Hogy koromhoz képest jól nézzek ki (csodák nincsenek), hogy reggelente maximum a szín miatt kelljen a ruhatárban válogatni, de semmiképpen ne amiatt, hogy melyik ruhát nem vehetem fel, a 36-os ruhaméret (ezt csak nők értik) miatt, a felszabaduló boldogsághormonok miatt, egyszerűen hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Hogy épül fel egy edzésetek?

Zsuzsi: Ez nagyon változó. Éppen amit előző nap Gábor megálmodott :) Viccet félretéve: tényleg változatos, ezért is jó. Ami fix: bemelegítés - erősítő edzés - nyújtás
Szilvi: Alapos bemelegítés után különféle erősítéseket csinálunk több körben(alsó vagy felsőtest fókusszal), ezután következik a kondicionálás, majd levezetésként a nyújtás.

Miért szerettek ide járni, mi az amiben más ez a terem mint a többi?

Szilvi: Azért, mert tényleg személyre szabott az edzés. Az edzőm odafigyel hogy jól csináljam a gyakorlatokat, hogy fejlődjek, és hogy ne legyen unalmas az edzés. Ezenkívül azért, mert normális jófej emberek járnak ide, ami szerintem nagyon fontos.
Zsuzsi: Őszintén szólva én tényleg nem szeretek edzeni, inkább gyűlölök. :) Ha amit a külsőre vonatkozóan mondtam edzés nélkül elérném, a környékére sem járnék egy edzőteremnek. Otthon ülnék és tévéznék, shoppingolnék vagy bármi mást... De a Bázis más, ide ha rossz a kedvem, vagy fáradt vagyok, akkor talán még szívesebben megyek, mert azon túl, hogy az edzés miatt jön egy kis boldogsághormon, társaságra is lelek, nem fülhallgatós elmagányosodott emberekkel találkozom. Felvidulok, töltődöm, és sokkal jobb közérzettel távozok.

Zsuzsi

Mit mondanátok azoknak, akik épp teremt keresnek, miért a Bázist válasszák?

Szilvi: Az válassza aBázist, aki nem szereti a sznob helyeket, és a magamutogató embereket. Itt minden feltétel adott egy jó edzéshez.
Zsuzsi: Amiket fent mondtam, azért. Mert egy nagyon jó hely, jó edzőkkel, és edzésekkel, jó társasággal. Aki lejön, és kipróbálja nem fog csalódni. :)