aBázis KAPCSOLAT BLOG CSAPAT ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA EDZÉSEINK AKCIÓK GYIK

Blog

Üdvözlünk aBázis blogján!

index

Táplálékkiegészítők-Vitaminok

aBázis blog 9 Dec 10, 2019

A vitaminok egy sportoló életében az étrend-kiegészítés alapját képezik. A vitaminok segítenek a fejlődésben, az izomtömeg növekedés elengedhetetlen feltételét képzik, de szerepet játszanak a csontsűrűségben, és gyakorlatilag a test általános működésének feltételeit jelentik. De milyen vitamint érdemes, kell szedni az edzéshez?


index

Így kezdj el edzőteremben edzeni!

aBázis blog 8 Dec 03, 2019

Ha már megszületett az elhatározás, hogy elkezdesz edzeni, az már félsiker. Akkor már van motivációd, szeretnél változtatni az eddigieken. Már csak azt kell kitalálni, hogy kezdj hozzá!


index

Erősember és erőemelő-Tévhit és valóság

aBázis blog 7 Nov 26, 2019

Minden sporttal kapcsolatban vannak tévhitek, sztereotípiák, mint például, hogy minden erősportot űző minimum 100 kg, és el van zsírosodva. Nem kell odafigyelniük az étkezésre, bármit ehetnek csak sok legyen, különben is csak jó genetika, és sok hús kell a sikerhez. Nézzük mi is a valóság!


index

Ilyen volt a VI. PowerBuilder Kupa

aBázis blog 6 Nov 19, 2019

A versenyen természetesen aBázis versenyzői is képviseltették magukat, ráadásul dobogós helyet is sikerült szerezniük. A versenyen szerzett élményekről kérdeztük Forgács Lászlót, és Herendi Andort.


protein

Táplálékkiegészítők- A Fehérje

aBázis blog 5 Nov 12, 2019

Ha edzünk már egy ideje, egy idő elteltével elkezdünk érdeklődni a táplálékkiegészítők iránt. Új rovatunkban sorra vesszük a legfontosabb táplálékkiegészítőket, kezdjük a fehérjével.


irodai

3 hatékony tipp, amivel kivédheted az irodai munka káros hatásait

aBázis blog 4 Nov 05, 2019

Derék-, hátfájás, nyak zsibbadás, mozgásszervi problémák. Az irodai munka, a helytelen testtartás gyakran okoz ilyen panaszokat. A háziorvosi rendelők tele vannak az ülő életmód áldozataival. Manapság az emberek többsége városban él, autóval jár, és sokan ülőmunkát végeznek, amely a mozgásszervek egészsége szempontjából nagyon káros. Tudnunk kell: csak saját magunkon múlik, hogy egészségünk érdekében teszünk-e valamit! Mi tudjuk a megoldást!


Deadlift

Magyar siker a világbajnokságon

aBázis blog 3 Okt 29, 2019

Barna Tamás 2019. október 23-án a -90kg kategóriában 5. helyezést szerzett a GPC világbajnokságon erőemelés kategóriában. Tamás 720 kg-al érte el ezt az eredményt. A felkészülésről, és versenyélményeiről kérdeztük.


Blog kep

Unod a konditermet? Akkor ezt neked találtuk ki!

aBázis blog 2 Okt 24, 2019

Lejársz már egy ideje az utcádban lévő terembe, de már kicsit unalmas? Nem találsz elég kihívást az edzéseidben? Nem úgy fejlődsz, ahogy szeretnél? Kipróbálnál egy komplex, és izgalmas edzést? Nálunk megtalálod amit keresel!


Blog kep

Egyedi terem, egyedi edzések

aBázis blog 1 Okt 15, 2019

Van egy hely a XIII. kerület szívében, ami mindenkinek mást jelent. Van akinek az indulást, valakinek egy lehetőséget, vagy fejlődést, van akinek kihívást, vagy éppen újrakezdést. De egyszerre jelent mást és ugyanazt. Egy biztos pontot, ahol tudod mit kapsz, és ahova érdemes mindig visszatérni. Ez aBázis.


aBázis

Ez aBázis blog rovata,ahol érdekességekkel,mítoszokkal,edzéssel,táplálkozással és sok változatos témával készülünk, nektek!


Népszerű Posztok


Címkék