aBázis KAPCSOLAT BLOG CSAPAT ÓRAREND ÁRAK

Blog

Üdvözlünk aBázis blogján!

irodai

3 hatékony tipp, amivel kivédheted az irodai munka káros hatásait

aBázis blog 4 Nov 05, 2019

Derék-, hátfájás, nyak zsibbadás, mozgásszervi problémák. Az irodai munka, a helytelen testtartás gyakran okoz ilyen panaszokat. A háziorvosi rendelők tele vannak az ülő életmód áldozataival. Manapság az emberek többsége városban él, autóval jár, és sokan ülőmunkát végeznek, amely a mozgásszervek egészsége szempontjából nagyon káros. Tudnunk kell: csak saját magunkon múlik, hogy egészségünk érdekében teszünk-e valamit! Mi tudjuk a megoldást!


Deadlift

Magyar siker a világbajnokságon

aBázis blog 3 Okt 29, 2019

Barna Tamás 2019. október 23-án a -90kg kategóriában 5. helyezést szerzett a GPC világbajnokságon erőemelés kategóriában. Tamás 720 kg-al érte el ezt az eredményt. A felkészülésről, és versenyélményeiről kérdeztük.


Blog kep

Unod a konditermet? Akkor ezt neked találtuk ki!

aBázis blog 2 Okt 24, 2019

Lejársz már egy ideje az utcádban lévő terembe, de már kicsit unalmas? Nem találsz elég kihívást az edzéseidben? Nem úgy fejlődsz, ahogy szeretnél? Kipróbálnál egy komplex, és izgalmas edzést? Nálunk megtalálod amit keresel!


Blog kep

Egyedi terem, egyedi edzések

aBázis blog 1 Okt 15, 2019

Van egy hely a XIII. kerület szívében, ami mindenkinek mást jelent. Van akinek az indulást, valakinek egy lehetőséget, vagy fejlődést, van akinek kihívást, vagy éppen újrakezdést. De egyszerre jelent mást és ugyanazt. Egy biztos pontot, ahol tudod mit kapsz, és ahova érdemes mindig visszatérni. Ez aBázis.


aBázis

Ez aBázis blog rovata,ahol érdekességekkel,mítoszokkal,edzéssel,táplálkozással és sok változatos témával készülünk, nektek!


Népszerű Posztok


Címkék