aBázis KAPCSOLAT BLOG CSAPAT ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA
EDZÉSEINK
AKCIÓK/HÍREK GYIK

Blog

Üdvözlünk aBázis blogján!

index

II. Erőemelő háziverseny aBázison

aBázis blog 10 Dec 19, 2019


Idén második alkalommal rendeztük meg aBázis háziversenyt, mely kifejezetten erőemelő számokból állt. A verseny célja az erőemelés népszerűsítése, valamint az amatőrök számára egy lehetőséget teremt, hogy megszokott, barátságos környezetben a fejlődésüket felmérhessék.

warmup

Nyolc versenyző indult el idén. Külön súlycsoportot nem hirdettünk, és a férfi-női kategória sem került külön meghatározásra. A verseny lebonyolítása a hivatalos verseny szabályoknak megfelelően zajlott. Először guggolásban, majd fekvenyomásban, végül felhúzásban kellett teljesíteni mindenkinek. Az eredmények meghatározása a WILKS formula alapján történt így a következő eredmény született:

  1. Helyezett: Forgács László - 398 Wilks pont
  2. Helyezett: Csatlós Klaudia - 388 Wilks pont
  3. Helyezett: Herendi Andor - 300 Wilks pont
  • Különdíj: Becsei Dávid - (legnagyobb küzdő:)

Forgács Laci végig szépen hozta a guggolást, a fekvenyomásnál az utolsó fogás nem sikerült. A felhúzásnál is volt egy rontott fogása 210 kg-nál, de ez másodjára már feljött, így összesítettben 522,5 kg-al zárta a versenyt. Csatlós Klaudia remek eredménnyel összesítettben 337,5 kilóval a második helyet szerezte meg, a dobogó harmadik fokára Herendi Andor állhatott 465 kg-os eredménnyel. Az 1. helyezett 1 éves öltözőszekrény bérletet, a 2.helyezett 3 hónapos szekrény bérletet, a 3. helyezett 2000 Ft értékű vásárlási utalványt kapott.
Gratulálunk mindenkinek, nagyot küzdöttetek! :)
A tervek szerint jövő tavasszal is rendezünk erőemelő versenyt, amit már elérhetővé szeretnénk tenni külsősök számára is. Emellett felmerült egy erősember tehetségkutató ötlete is, ennek részletei még kidolgozás alatt állnak. Kövessetek minket a Facebook és az Insta oldalunkon, hogy ne maradjatok le a friss információkról!

Deadlift