aBázis KAPCSOLAT BLOG CSAPAT ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA
EDZÉSEINK
AKCIÓK/HÍREK GYIK

Blog

Üdvözlünk aBázis blogján!

Blog kep

Egyedi terem, egyedi edzések

aBázis blog 1 Okt 15, 2019

Van egy hely a XIII. kerület szívében, ami mindenkinek mást jelent. Van akinek az indulást, valakinek egy lehetőséget, vagy fejlődést, van akinek kihívást, vagy éppen újrakezdést. De egyszerre jelent mást és ugyanazt. Egy biztos pontot, ahol tudod mit kapsz, és ahova érdemes mindig visszatérni. Ez aBázis.

Térkép kep

Honnan indultunk?

2011 óta létezünk, sok felé jártunk mire megtaláltuk a mostani helyünket. Jelenleg aBázis a negyedik helyén üzemel , ezt a termet 2016 márciusában nyitottuk meg. Akkor még más formában és elrendezésben, de 2019 júniusától kialakult a jelenlegi verzió, egy külön erősember edzés céljára berendezett kisteremmel.

Egyedi terem

Nem szerettünk volna soha "tömeg terem" lenni, egy a sok közül. Nálunk nem megy egyszerre 20 LCD tv-n 5 zenecsatorna, nincs retina szkenner a belépéskor, és nem egy kirakatban edzel. Viszont több mint 50 féle eszköz áll rendelkezésre a legkülönbözőbb edzésformákhoz 300 négyzetméteren.
Milyen eszközök állnak a rendelkezésedre? Többek között: erőkeret, guggoló keret, guggoló villa, fekvenyomó pad, ferde fekvenyomó pad, állítható padok, scott pad, GHD pad, 45 fokos hyperhajlító pad, haspad, 2 súlyemelő platform, több mint 10 rúd (súlyemelő, felhúzó, francia, erőemelő, ssb guggoló, spider guggoló, hexrúd), több mint 1 tonna súlytárcsa, egykezes súlyzókészlet (1kg-60kg), kettlebell készlet (4-44kg), evezőgépek, futógépek, spinning biciklik, tolódzkodó-húzódzkodó állvány, monkeybar, keresztcsiga, többfunkciós hátgép, t-rúd, gyűrű, trx, rázókötél, ipari kalapács, plyo-dobozok (50cm-150cm), medicinlabdák, parallette állványok, gumiszalagok, hengerek, bothúzó szett. Ha belépsz hozzánk érzed, hogy itt munka folyik! :)

Egyedi edzések

A klasszikus konditermi edzés mellett egy felkészült csapattal várunk változatos edzésekre. Nálunk lehetőséged van kipróbálni az erősember edzést, és az erőemelést egyaránt.

Atlas kep

Volt már dolgod Lengősúllyal? Emeltél már fel kőgolyót? Kipróbálnád milyen dolgozni rönkökkel (47kg, 90kg), óriás egykezes súlyzóval, szánnal, fogáserősítő eszközökkel, és sok egyéb eszközzel? Nálunk megteheted!

Szeretnénk olyan tudást, és erőnlétet nyújtani tagjainknak ami egy jobb, teljesebb életet biztosít számukra. Az erősember, és erőemelő sport a mindennapokban hasznosítható mozdulatsorokat alkalmaznak, jó erőnlétet, szép izomzatot, jobb közérzet érhető el velük.

Személyi edzéseinken vendégeinket megtanítjuk a gyakorlatok helyes kivitelezésére az alapoktól kezdve. A megfelelő kiegészítő és kondicionáló gyakorlatokkal együtt olyan edzéstervet állítunk össze, - folyamatosan szem előtt tartva igényeiket és a megfelelő progressziót -, amivel fejlődést tudnak elérni, mind erőben, mind állóképességben. Akár erőemelésről, akár erősember edzésről, akár általános fitnesz edzésről van szó, komplex és személyre szabott edzéstervekkel várunk mindenkit.