aBázis KAPCSOLAT BLOG CSAPAT ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA
EDZÉSEINK
AKCIÓK/HÍREK GYIK

POWER CROSS

POWER CROSS

Erőemelő alapokra épített CrossTraining - kifejezetten kiscsoportos edzés (max 3 fő)

Egy edzés felépítése:

➩ 20 perc - bemelegítés/aktivizálás/mobilizálás 10 perc dinamikus bemelegítés (kardio) 10 perc a teljes test átmozgatására, változatos bemelegítő gyakorlatokkal
➩20 perc - alapgyakorlatok (guggolás,fekvenyomás,felhúzás) megismerése,technika elsajátítása az alapoktól (rávezető gyakorlatokkal is), strukturált fejlődés bennük. Az alapgyakorlatok ahogy a nevük mutatja az egész testet egyszerre fejlesztik, ezért vannak első helyen az edzésprogramban.Ilyenkor a legfrissebbek az izmok és az idegrendszer , ezért jellemzően ezek a “legnehezebbek” (természetesen fejlettségi szinttől függően személyre szabva)
➩20 perc - kiegészítő gyakorlatsor - gyenge pontok fejlesztése - (féloldalasság, gyengébb izomcsoportok, törzs…) Az irodai munkától , a sok üléstől , nem megfelelő edzéstől , az edzés teljes hiányától az emberek többségénél kialakulnak különböző gyengeségek/immobilitások. (pl.:csípőhorpasz rövidülése, alsó hasizom gyengesége, gerincferdülés ,stb.) Itt ezeken próbálunk dolgozni, erősíteni, korrigálni.
➩15 perc - egyéni igény szerint : állóképesség fejlesztés / zsírégetés / funkcionális testépítés:) Változatos levezetése az edzésnek : akár köredzés jelleggel, saját testsúlyos gyakorlatokkal, HIIT típusú körökkel, vagy csak hagyományos testépítő sorozatokkal.
➩15 perc - nyújtás

Miben más mint egy sima csoportos edzés?

Az erőemelés hatásosan dolgoztatja meg az egész testet és folyamatos fejlődés érhető el benne ami motiváló a legtöbb embernek. A kiegészítő gyakorlatokkal folyamatosan korrigálni próbáljuk a felmerülő hiányosságokat. A levezető kondicionáló rész pedig kellemesen lefáraszt:) Ezért bátran ajánljuk Mindenkinek: nőknek-férfiaknak , lényegében bárkinek aki érdeklődik az erőemelés iránt , bárkinek aki szeretne erősebb/izmosabb lenni és alapvetően egy jobb fizikumot építeni.
A csoportokba folyamatos becsatlakozás lehetséges, kezdőknek/haladóknak egyaránt.


Időpontokat itt találod!