aBázis KAPCSOLAT BLOG CSAPAT ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA EDZÉSEINK AKCIÓK/HÍREK GYIK
aBÁZIS

Tamás

KÜLDETÉSÜNK

FIlozófiánk

Mi hisszük, hogy mindenki képes életének passzív szemlélőjéből aktív irányítóvá válni. Ehhez több minden kell. Egy cél, amit el akarsz érni. Kitartás, hogy végig járd az utat. Áldozathozatal, hogy el is érd. A mi küldetésünk, hogy végig kísérjünk ezen az úton, motiváljunk, és megmutassuk merre érdemes menned. Helyetted nem csinálhatjuk meg, de veled igen!

Erőemelés


Powerlifter

Pár szó az erőemelésről, aztán kiknek, hogyan és miért? Az erőemelés, mint sport 3 fogásnemből áll, mégpedig guggolás, fekve nyomás és deadlift.A feladat ezek végrehajtása a lehető legnagyobb ellenállással. Láthatjuk, hogy a hangsúly a maximális erőn van, de ennek ellenére sem érdemes hanyagolni a többi képességünket. Ez a 3 alapgyakorlat majd az egész testünket igénybe veszi, ennek köszönhetően atletikus, edzett fizikumot kapunk. Sajnos általános probléma az ülő életmód miatt, hogy ezek optimális végrehajtása sokszor még súly nélkül is problémát okoz, de itt aBázisban ezen változtathatunk!

Erősember


Strongman

Szerencsére az erősember sport meglehetősen összetett, ezért más sportokból szerezett tapasztalatainkat felhasználhatjuk egyes számokban. A versenyek nyomó, húzó illetve cipelő számokból állnak, ami a lehető legsokoldalúbb versenyzőnek kedvez. Főleg erő állóképesség, gyorsasági állóképesség és maximális erő, amit leginkább fejlesztenünk kell. Persze a versenyszintű erősemberkedés a nagy súlyokkal rémisztőnek tűnhet, de itt aBázisban ezt kezdők és szabadidősportolók is végezhetik, akár személyi akár csoportos formában is.

Személyiedzés


Edzés

Konzultációval és mozgáskoordináció felméréssel kezdjük a közös munkát, azért hogy a kitűzött célokat a lehető legzökkenőmentesebben érjük el.

E D Z É S E I M

Személyi/Erőemelés/Erősember - Early bird csoportos/

Early bird

Early bird - reggeli csoportos óráim, ami nem más, mint egy munka előtti élénkítő/aktiváló edzés, különösen irodai dolgozóknak.
Egy edzés menete:
➩ 10-15 perc warm-up: beindítjuk a vérkeringésünk és felkészítjük testünket az edzésre.
➩10-15 perc nyújtás: végtagjaink és törzsünk lazítására sérülések elkerülése végett.
➩45-60perc munkavégzés: ebben az időintervallumban történik a konkrét munkavégzés 1-1 alapgyakorlat majd változatos körfeladatok.
➩ Hatása: alaperő-fejlesztése , zsírmobilizálás és a keringési rendszer fejlesztése.
Kinek ajánlott: Főleg irodai dolgozóknak, akik reggel munka előtt mozognának egyet, hogy legyen energiájuk a nap további részében.
Időpontokat itt találod!

Erősember

Erősember - Szombat délelőtti csoportos Strongman foglalkozás, ahol bárki kezdő/haladó/versenyző kipróbálhatja milyenek a Strongman eszközök! Nincs mitől félni az eszközök súlya állítható, illetve készültünk rávezető gyakorlatokkal is. Egy edzés menete: Edzésenként 3 eszközt veszünk elő, ezek általában egy cipelő, nyomó és pakoló eszköz.
➩ beindítjuk a vérkeringésünk és felkészítjük testünket az edzésre.
➩10-15 perc nyújtás: végtagjaink és törzsünk lazítására a sérülések elkerülése végett.
➩60-80perc munkavégzés: ebben az időintervallumban történik a konkrét munkavégzés 1-1 eszköz használata, azzal történő bemelegítések és szubmaximális terhelés körüli munkasorozatok.
➩ Hatása: alaperő fejlesztése, gyorsasági állóképesség fejlesztése, Törzs/végtagok és stabilizáló izmok fejlesztése, zsírmobilizálás és a keringési rendszer fejlesztése.
Kinek ajánlott: bárkinek, akit kicsit is érdekel, akár teljesen kezdőktől.
Időpontokat itt találod!

Erőemelés

Erőemelés - akár személyi, akár csoportos formában. Célja a 3 alapgyakorlatban való fejlődés technikailag és terhelésben is. Ahhoz, hogy ez sikeres legyen, szükség van egy megfelelően programozott edzéstervre, illetve a koordináció optimalizálására, ebben segítek én.
Egy edzés menete: Az edzések személyre szabottak, optimális terheléssel és így válogatott kiegészítő vagy rávezető gyakorlatokkal.
➩ 10-15 perc warm-up: beindítjuk a vérkeringésünk és felkészítjük testünket az edzésre.
➩10-15 perc nyújtás: végtagjaink és törzsünk lazítására a sérülések elkerülése végett.
➩60-80perc munkavégzés: ebben az időintervallumban történik a konkrét munkavégzés, az edzésterveben leírtak alapján. Az adott időszaknak (alapozás, formába hozás, versenyidőszak) megfelelően.(nincs szó tényleges versenyről, csupán időszakonként felmérésekről, amikor ellenőrizhetjük, hogy mennyit fejlődtünk)
➩Hatása: alaperő fejlesztése, gyorsasági állóképesség fejlesztése, Törzs/végtagok és stabilizáló izmok fejlesztése, zsírmobilizálás és a keringési rendszer fejlesztése.
Kinek ajánlott: bárkinek, aki szeretné formába hozni magát, erősödni vagy mozogni és mérhető eredményeket elérni.

G A L É R I A

E D Z É S E K R Ő L

Néhány kép arról mit is kínálunk, mitől több aBázis.


Grip
Farmers walk
Giant dumbell
Hexa

Kövess minket!

Oldal tetejére